hetcomfort_website_werkwijze_1200x300

Werkwijze

Het Comfort Woonadvies kenmerkt zich door deskundig advies, persoonlijke benadering en passie voor het vak. Uw woongeluk is onze doelstelling!

Uitgebreide intake
Tijdens een uitgebreide intake nemen we samen met u de mogelijkheden door, afgestemd op uw behoeften en wensen. Kiest u daarna voor ons, dan gaan we zo snel mogelijk aan de slag om de optimale woon- en leefsituatie voor u te realiseren. De regie ligt bij u. Wij adviseren, ondersteunen en helpen u om uw leefomgeving zo aangenaam mogelijk te maken. Waar en wanneer u dat wenst.

Netwerk van specialisten
Wilt u uw woning laten (her)inrichten of aanpassingen laten uitvoeren? Het Comfort Woonadvies regelt het voor u! Wij beschikken over een groot netwerk van specialisten en leveranciers. Zoals woninginrichters, installateurs, aannemers, veiligheidsadviseurs, loodgieters, architecten, etc. Gaat uw voorkeur uit naar een aannemer of installateur met wie u al goede ervaringen hebt, dan kan dat uiteraard ook. Ook in dat geval nemen wij de volledige begeleiding op ons, zodat u daar geen omkijken naar hebt.

Eén aanspreekpunt
Als u kiest voor een samenwerking met Het Comfort Woonadvies, dan hebt u één aanspreekpunt. Wij helpen en ondersteunen u waar en wanneer u dat wenst.

Meer weten over onze dienstverlening?
Neem dan contact op met Sang Ear via 06 – 15 43 98 66 of mail naar info@hetcomfort.nl. Sang informeert u graag over de mogelijkheden tijdens een kosteloos kennismakingsgesprek.

 

Maak een afspraak
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin