hetcomfort_website_diensten_1200x300

Voorzieningen voor ouderen

Als senior wilt u het liefst zo lang mogelijk van uw woning blijven genieten. Wanneer men ouder wordt kan het lastig zijn comfortabel in de huidige woning te verblijven. Het is belangrijk veilig en vrij te kunnen beweging en u op uw gemak te voelen in de woning. Het Comfort Woonadvies kan u hierbij helpen. Verschillende voorzieningen voor ouderen kunnen het gemakkelijker maken in uw huidige woning te blijven wonen.

Aanpassen woning ouderen

Wanneer je door de ouderdom minder goed ter been of slechthorend wordt is het prettig dat uw woning hierop aangepast kan worden. Hierbij kunt u denken aan een veilige traplift of een aangepaste deurbel. Hulpmiddelen kunnen ervoor zorgen dat u prettig in de vertrouwde woning kunt blijven wonen.
Het Comfort woonadvies kan helpen de juiste voorzieningen te vinden voor uw situatie. Zo kunt u comfortabel en veilig langer zelfstandig thuis wonen. Er zijn verschillende aanpassingen mogelijk. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan een:

 – Instapdouche

 – Traplift

 – Antislipvloer in de badkamer

 – Drempels verwijderen

Voorzieningen voor ouderen
Voorzieningen voor ouderen

Voorzieningen voor ouderen langer thuis wonen

Naast aanpassingen in de woningen zijn er ook handige gadgets verkrijgbaar. Een senioren telefoon kan er bijvoorbeeld voor zorgen dat met een druk op de knop een alarmcentrale wordt ingeschakeld. Uw medische gegevens worden hierbij beschikbaar gesteld, zodat het zorgteam u goed kan helpen. Deze telefoon geeft u en uw familie een prettig gevoel wanneer u alleen thuis of op pad bent. Een andere manier om snel hulp te krijgen is met behulp van de Zembro-armband. Hiermee wordt uw familie of alarmcentrale gewaarschuwd als u gevallen bent of onwel bent geworden.
Domotica heeft alles op het gebied van veiligheid. Verbeter de veiligheid van uw woning met behulp van een deurvideofoon, draadloze rookmelder, centrale voordeurvergrendeling of lichtsensoren.

Door al deze mogelijkheden wordt het gemakkelijker om langer thuis te wonen als u ouder wordt. We adviseren u graag over de mogelijkheden. Neem gerust contact op om uw situatie te bespreken.

 

 

Klik hier voor een adviesgesprek

 

  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin