hetcomfort_website_oversang_1200x300

Kennismaking met Sang

Sang Ear is eigenaresse en oprichtster van Het Comfort Woonadvies. Sang is ervan overtuigd dat een comfortabele, veilige en vertrouwde woonsituatie de gezondheid en kwaliteit van het leven van senioren aanzienlijk verbetert. En dat is precies de reden waarom zij Het Comfort Woonadvies heeft opgericht. Sang is in het bezit van het keurmerk Seniorkeuradviseur.

Respect voor ouderen
Sang: “Als Aziatische ben ik opgegroeid met een groot respect voor ouderen. Zij hebben zich hun hele leven ingespannen voor onze generatie. Daarom gun ik hun een zorgeloos, comfortabel, veilig en vertrouwd leven. En als je goed voor je ouders zorgt, dan zorgen jouw kinderen later ook goed voor jou!”

De perfecte woonoplossing
“Destijds ben ik voor mijn opa en oma op zoek gegaan naar de perfecte woonoplossing. Ik merkte dat alle comfort hun levenskwaliteit enorm verhoogde. Ze voelden zich vrij, veilig en vertrouwd in hun eigen huis. De kinderen en kleinkinderen kwamen regelmatig bij hen op visite. Ook zij voelden die geborgenheid.”

Comfortabel, veilig en vertrouwd
“Ik ben vaak in verzorgingstehuizen geweest. Soms zijn mensen daar het best op hun plaats. Maar er zijn ook mensen die zichtbaar worstelen met die nieuwe woonomgeving. Dat is zonde, want met de juiste hulpmiddelen en ondersteuning hadden ze nog heel lang thuis kunnen blijven wonen. Alle senioren verdienen het om in een vertrouwde en veilige omgeving met goede zorg te wonen, waar (klein)kinderen, vrienden en familieleden gemakkelijk op bezoek kunnen komen.”

Persoonlijke aandacht
“Het geeft mij een hartverwarmend gevoel als ik denk aan het geluk van mijn grootouders. Ook voor alle andere senioren die dat nodig hebben, wil ik graag een comfortabel, veilig en vertrouwd thuis creëren. Met veel passie, plezier en persoonlijke aandacht voor u en uw situatie neem ik, samen met mijn collega’s, u graag alle zorgen uit handen.”

 

 Referenties

 “Wij hebben Sang van Het Comfort ingeschakeld om een alarmsysteem voor mijn moeder te realiseren. Mijn moeder is al op leeftijd en we vinden het belangrijk dat ze direct hulp kan inschakelen, mocht dat, om wat voor reden dan ook, nodig zijn. Een tijdje geleden werd mijn moeder onwel en bood het alarm uitkomst. Sterker nog, dit heeft haar leven gered. Sang hebben wij als een vriendelijk en behulpzaam persoon leren kennen. Als er iets is, dan zorgt ze dat het wordt opgelost. Mocht de woonsituatie van mijn moeder weer veranderen, dan zal ik zeker weer een beroep op haar doen.”
Mevrouw Van de Pol

“Alles is duidelijk en werkt naar behoren. Zowel mijn vader als wij zijn blij met de Zembro armband. Het geeft een stuk rust. Inmiddels is mijn schoonmoeder ook bij u geweest voor informatie over de Zembro armband.”
Diny Geerts – van Hamont

“Mijn ervaring met De Laat Interieur (via Het Comfort Woonadvies) is heel positief. Ik woon in Hamburg en mijn ouders moesten naar Boxtel verhuizen, maar er was nog geen vloerbedekking. Door de goede adviezen en supersnelle service kon binnen twee weken de vloerbedekking gelegd worden. En dat alles via internet en telefoon! Ik ben er pas geweest, de vloer is prachtig geworden! Mijn ouders zijn ook heel blij. Voor mij is de Laat interieur een heel aangenaam bedrijf met producten van hoge kwaliteit!”
Cecile Noldus, Hamburg

“Moeder heeft inderdaad het eerste Plus Magazine ontvangen. Ze vindt het prettig om dit te lezen en ik moest jullie nogmaals danken voor de goede service. We zijn erg tevreden, zeker vanwege het feit dat u de winkel open heeft gesteld op een sluitingsdag. Super, nogmaals dank!”
Wilbert

“We zijn heel tevreden over de Zembro bracelet. Gelukkig hebben we nog geen noodsituatie meegemaakt.”
Jacky Dankers

 

Maak een afspraak met Sang
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin