hetcomfort_website_diensten_1200x300

Opruimen & Verhuizen

Er komt een tijd dat u niet langer thuis kunt blijven wonen, vaak om medische redenen. U gaat die belangrijke stap maken naar een seniorenwoning of verzorgingstehuis. Er zijn verschillende woningen die geschikt zijn voor ouderen. Maar waar moet u beginnen?

Uw kinderen hebben een druk leven met hun werk en eventueel gezin. En misschien wonen ze ook niet in de buurt. Maar ze willen natuurlijk wel dat alles goed geregeld wordt.

Het Comfort Woonadvies: uw woonzorgpartner
Woonzorgadviseur Sang Ear regelt samen met haar team van specialisten alles rondom uw verhuizing en ontzorgt u van a tot z. Dat geeft rust, zowel voor u als voor uw kinderen. Het is voor hen een fijn idee om te weten dat er voor u een comfortabel en veilig nieuw thuis wordt gecreëerd.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Selecteren > We maken samen een selectie van dierbare spullen die u graag wilt meenemen naar uw nieuwe woning en waar ook plaats voor is.

Wegbrengen > Vervolgens gaan we bij de overige spullen kijken welke spullen nog goed zijn. Deze worden aangeboden bij een kringloopwinkel of op Marktplaats.nl.

Weggooien > Tot slot blijven er spullen over die weg kunnen. Deze worden afgegeven bij de milieustraat van uw gemeente.

Inpakken > De spullen die u graag wilt meenemen, worden zorgvuldig ingepakt, zodat alles veilig vervoerd kan worden.

Uitpakken > In uw nieuwe woning worden al uw spullen weer netjes uitgepakt en op hun nieuwe plaats gezet.

Indelen > Uiteraard gebeurt de inrichting met uw spullen in overleg met u.

BONUS: bij afname van het totaalpakket Opruimen & Verhuizen krijgt u van ons 100 gepersonaliseerde verhuisberichten gratis!

Hebt u aanvullende wensen op het gebied van Opruimen & Verhuizen? Laat het ons weten! We zoeken altijd naar passende oplossingen om uw wooncomfort te verhogen!

 

Maak een afspraak
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin