hetcomfort_website_diensten_1200x300

Inrichten & Aanpassen

Voor senioren is het belangrijk dat zij vrij en veilig kunnen bewegen in hun woonomgeving. De inrichting moet dus zijn afgestemd op uw wensen. Waar nodig wordt uw woning aangepast om uw veiligheid en comfort te verhogen. Vaak is er sprake van een verhuizing naar een kleinere ruimte, waardoor afscheid genomen moet worden van veel spullen. De spullen die overblijven zijn dan zo belangrijk dat deze een fijne plek verdienen in uw nieuwe woning.

Aanpassen woning ouderen

Ook de huidige woningstoffering kan meestal niet mee, omdat de nieuwe woning kleiner is. We kunnen u helpen met de keuze voor nieuwe stoffering. En qua meubilair kan meteen rekening worden gehouden met seniorengemak. Denk aan een sta-opstoel of een hoog-laagbed.

Aanpassingen in huis voor ouderen

Het Comfort Woonadvies: uw woonzorgpartner. Woonzorgadviseur Sang Ear regelt samen met haar team van specialisten alles rondom uw verhuizing en ontzorgt u van a tot z. Dat geeft rust, zowel voor u als voor uw kinderen. Het is voor hen een fijn idee om te weten dat alles goed geregeld is en dat u in een comfortabel en veilig nieuw thuis krijgt.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Woningstoffering
Samen bespreken we uw wensen voor passende vloerbedekking en raambekleding. Daarna zoeken we ze samen met u uit.

Seniorenmeubilair
We inventariseren uw wensen wat betreft seniorenmeubilair. Als u dat wilt, regelen we het ook allemaal voor u. Denk aan een sta-opstoel, een verstelbare tafel of een hoog-laagbed.

Woningaanpassingen
Denk aan een traplift, een antislipvloer in de badkamer of een instapdouche met beugels zodat u eventueel zittend kunt douchen en uzelf kunt vasthouden. Indien nodig kan uw woning ook drempelvrij worden gemaakt.

Hebt u aanvullende wensen op het gebied van Inrichten & Aanpassen? Of wilt u meer informatie over het langer zelfstandig kunnen wonen? Laat het ons weten! We zoeken altijd naar passende oplossingen om uw wooncomfort te verhogen!

 

Klik hier voor een adviesgesprek

 

  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin